Hijab cantik pada bulan ramadhan

Bulan Ramadhan 1435 Hijrah telah mempunyai hari itu. Untuk menjadi lebih teruja kira-kira sebulan yang diberkati, ia tidak boleh menyakiti untuk menyegarkan penampilan yang menarik tudung pilihan anda semasa Ramadan.
artikel hijab bulan ramadhan


Seperti koleksi tudung terkini pereka terkenal Ida Royani dipaparkan pada pembukaan kedai konsep pakaian Al Madina Islam, Pasaraya, Jakarta Selatan sedikit masa lalu.
Anda boleh mengintip inspirasi beliau disimpan dengan pelbagai pilihan warna dan corak untuk bergaul dan sepadan dengan pakaian harian anda kedua-dua untuk pejabat, rumah atau acara-acara rasmi dan tidak rasmi.
Sebagai contoh, tudung dengan Tosca asas palet warna, merah, dan biru laut. Boleh menjadi alternatif bagi mereka yang suka melihat dengan Sebaliknya warna yang menarik. Terdapat juga permainan motif garis dan bentuk berlian bernilai apabila dipasangkan dengan pakaian tanpa banyak aksesori loghat.
Atau mungkin pilihan yang lebih disenyapkan dengan campuran coklat dan kuning air. Mungkin satu tudung pilihan yang masih menawarkan sebelah anggun dan elegan pemakainya.
Anda juga boleh mencuba lebih gaya ngejreng dengan tudung berwarna pendarfluor seperti neon hijau dan cerah biru dihiasi dengan pelbagai motif pilin. Juga boleh menjadi pilihan alternatif bagi peminat warna tudung cerah.
Di samping itu, ia juga boleh memainkan campuran & perlawanan dengan pilihan yang lebih pelbagai melalui tudung dengan pelbagai warna-menyekat meliputi merah jambu, hijau zaitun, kelabu dan oren.
Anda boleh menggabungkan ini dengan fesyen tudung dengan warna yang berbeza dan masih kelihatan menarik dan sudah tentu berpuasa teruja.
DI SINI OKE